Post by esunpokirchba on Feb 19, 2022 14:59:36 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ RealmCraft 3D Mine Block World ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ RealmCraft 3D Mine Block World IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ koodid glitch vastupidavus ▞▞▞
▞▞▞ RealmCraft 3D Mine Block World 2022 version ▞▞▞
Sellel pole MITTE JUHTI, mis näitaks mulle midagi selle ala mängimise kohta, mida seni proovisin. minu 2. kord oli vaadata minimängu, kui see pani mind pvp mängu ja ei näidanud mulle, kuidas lumepalle visata. pluss mõni muu kui pvp mäng??? Kuidas saab see rakendus uuele mängijale meeldida, kui see ei õpeta teile midagi selle kohta, kuidas teha seda, mida peate seal tegema. Samuti nagu lumesõja minimängus. Nägin pidevalt asju kohapeal, kuid te ei andnud mulle võimalust asju korjata
Füüsilise keha liigutamine on kontrolleril hea, kuid ringi vaatamine (parem juhtnupp) on kohutav. Sellel on ainult neli põhisuunda.
See mäng on nõme. Ma ei soovita seda alla laadida. See on minecrafti täielik rebimine. Vaata, see su ütlus on lihtsalt minecrafti stiil. No ei. Täielik rebimine. Nad nimetavad seda minecrafti stiiliks, et seda varjata. Nii et kui minecraft on mäng ja siis on olemas "minecrafti stiil", tähendab see, et on olemas ka "robloxi stiil". Ma tean, et inimesed, kes seda loevad, võivad öelda, et minecraft vajab raha, siis võib-olla ostke see või proovige leida tasuta allalaaditav APK. See mäng on nõme
suurepärane mäng. minecraft meeldib koos lisafunktsiooniga. kuid lisage "kohalik" mitmikmäng nagu minecraft, et saaksime nautida mitmikmängu ilma Interneti-ühenduseta. veel üks asi, ma saan liikuda diagonaalis nagu minecraftis. minecraftis ei ilmunud isegi diagonaalsuuna nuppu, kuid need on olemas ja ilmuvad kasutaja käivitamisel/puudutamisel virtuaalse suunaklahvi diagonaalsuunas. palun lisage need funktsioonid.
Ma saan aru, et kasutate reklaame raha teenimiseks, kuid minu ekraani ülaosas pidevalt kulgev suur valge riba oli lihtsalt tüütu. see võtab umbes 15% ekraanist, häbi, sest ma tõesti tahtsin seda mängu proovida
RealmCraft 3D Mine Block World Seikkailu dzot
Kas sa ei arva, et see on Minecrafti mahajätmiseks liiga palju? Esiteks, kas plokid on isegi 16 pikslit? Ma mängin Minecraftis 60 kaadrit sekundis ja rtx-iga ja teie mängus on 10 kaadrit sekundis taaselustav, kui värskendate. Samuti, miks samas kohas kudeb liiga palju jõugusid?!
Vaata natukene hakip
RealmCraft 3D Mine Block World Avontuur vrx
EI SAA. See mäng on ilmselt Minecrafti koopia. Sellel on palju vähem sisu ja graafika vajab tööd. Ma ei kirjutaks nii negatiivset arvustust, kui poleks mõnda asja 1. See ei erista seda Minecraft 2-st. Sellel on reklaam. Ma arvan, et reklaamid on kompromiss tasuta, kuid see pole hea kompromiss. Arvan, et kui selle Minecraftist erinevaks muutmiseks rohkem pingutataks, võiks see olla korralik. Andsin sellele 2 tärni, sest sellel on potentsiaali. Aga praegu on see koopia.
See on väga hea mäng, mida ma selles mängus armastan, et saate mängida ka võrguühenduseta, kuid mul oleks hea meel, kui te need asjad parandaksite. →Lisage mõned koerad →Ma pole soovitatud maailmadega väga rahul →Näiks hea, kui lisate natuke graafikat →Lisage mõned Villegers / Villeges(ma ei näinud seal ühtegi küla → SEE ON PARIM✓
Selest paremat ei ole
Ma andsin teile 5 tärni, et aidata teid välja, kuid ma ei nautinud seda mängu. Ekraani oli ebamugav vaadata ülaosas oleva reklaami tõttu. Ainsad reklaamid, mida inimesed mängus näha tahavad, on need, mis premeerivad meid VABATAHTLIKU vaatamise eest. Juhtnupud olid ka kohmakad, oleks tore, kui need oleksid veidi suuremad ja läbipaistvad või ujuv virtuaalne dpad. Ma saan aru, et see on retro välimus, aga kas juhtnupud peavad tõesti retrolikud olema?
See mäng on hea ja ainuke põhjus, miks ma hindan vaid 3 tärni, on see, et sõbraga ei saa mängida, kuna mitme mängijaga mängus peame mängima juhuslike inimestega, tehke võimalus, kust paljud sõbrad saavad ühineda ühe maailmaga läbi privaatse toa või lingi, mitte mängima juhuslike võõrastega, kellega me ei saa isegi rääkida ja ma ei saa ka raudset golemit luua, palun parandage see
Üldiselt hea mäng, kuid mõnel põhjusel on kiirus alati väga aeglane ja kõigil teistel mängijatel ülikiired, nii et ma tapan alati ja jõuan vaevu mängida. Parandage see!
RealmCraft 3D Mine Block World הרפתקאות gdel
See mäng on veidi tõrges ja üks kord, kui mu iPad kukkus mu ekraan kokku, oli see must ja selle parandamiseks kulus 12 päeva 🙄
See oli täiuslik mäng, kuid minu soov on teha rohkem plokke ja rohkem asju. See oli väga hästi tehtud mäng, kuid tõrked on kontrollitavad, palun parandage need ka. Saate suurepärase mängu, kui lisate selle, mida ma teile ütlesin, suurepärasele mängule pärast seda, kui olete teinud suurepärast tööd. Palun aidake inimesi, kes on ummikus ja ei tea, kuidas tatorelliga mängida. Olen proff, saan selles mängus suurepäraselt hakkama. Ypu on parim, tänan teid hea mängimise eest. Jätkake samas vaimus, mul on vaja uusi asju, mille kallal edasi töötada.
Seega on mäng nii tore, kuid mul hakkab seda mängu mängides igav. Lisage värskendus, kuhu on lisatud sõidetavad vaated, relvad ja kasutatav mööbel. Samuti tahan mängida oma sõpradega ilma sisse logimata ja ka võrguühenduseta. Nii et palun tehke selline värskendus.
Mäng oli vahva ja lõbus. Soovin, et oleks külaelanikke ja röövreid, mis muudaks asja huvitavamaks.Tahtsin anda 5 tärni, kuid mulle ei meeldinud mitmikmängu ajal tehtud lisad.
Realmcraft läheb hullemaks..ma ei saa enam mängida. see ütleb mulle kogu aeg rakendusest väljumiseks. Ma ei saa oma ellujäämismängu mängida.. Öelge mulle, miks ma seda enam mängida ei saa.. See on põhjus, miks ma andsin 2 tärni. See on palju hullem kui minu aeglane laadimine.
Hea mäng. Kuid selles mängus on probleeme. I) Kui liigume edasi, tagasi, paremale või vasakule või kui klõpsame juhtkangi, valib see midagi või kustutab ploki. II) Kui avan oma maailma uuesti pärast 3 või 4 korda salvestamist, ei näita see, nagu ma poleks midagi teinud. Nii palju muidu on kõik ok. Kui te selle parandate, oleks see hea nii mulle kui teistele kasutajatele.
Ma vihkan seda rakendust absoluutselt, kui ma ei soovi mängu käivitada, siis see hangub ja saadab mu tagasi avakuvale. Siis järgmine kord, kui ma seda kasutada tahtsin, lülitas see mu seadme täielikult välja ja ma ei saanud seda mõnda aega uuesti sisse lülitada. Siis kui see lõpuks laadis, ei saanud see laadida thd maailma. Ärge laadige seda mängu alla, see on teie aja raiskamine.
See on hea mäng. kuid see jääb koletistega võrreldes liiga palju maha, arvestades asjaolu, et mul pole õrna aimugi, mis nad on, sest nad tõrguvad, vilgutades olendi piirjooni ja muutudes nähtamatuks, mäng lööb mind vihma käes ja esemed kaovad ilma jälg laoseisust ja või kui u minu. Tundub, et ma ei suuda seda liikumisel järgida ja kui ma heleduse seadistusega segasin, pole midagi eredamat välimust ja ringi vaatamine on tüütu. Palun parandage see kõik.
Hea aga läägab
RealmCraft 3D Mine Block World Kalandjátékok uih
Tegelikult on see väga hea ja tore mäng, kuid ma ei ole väga rahul ainult kahe asjaga, milleks on siis, kui sul on vähe ruumi asjade ja asjade loovasse režiimi paigutamiseks. See ütleb pidevalt: "Klokke on liiga palju selles valdkonnas."Teiseks on juhtnupp minu jaoks endiselt väike, kuigi selle jaoks on suuruse seadistus. Kui te selle parandate, siis olen väga tänulik ja õnnelik😊. Ma tõstan ka oma hinnangut pärast seda, kui need on parandatud, tänan.
See on lõbus. Varem oli palju parem. Viimasel ajal on see tõsiselt viga saanud. Kummutid tõmbuvad välja ja te kaotate kastis olevad esemed, mis on "katki". Tõesti masendav!
See on hea mäng, kuid palun lisage režiim, et saaksime sõpradega serverites või tavamaailmas privaatselt mängida, siis annan teile viis tärni. Muidu on hea mäng ja uuendused ka väga head. Loodetavasti lisate privaatseks mängimiseks uue režiimi. Ja kui lisate sellesse jukeboxi ja plaadi, on see tõesti lõbus.
Kena mäng, sellel on mitmikmäng ja ka asjad, mida mc-l pole
😰Hei, mäng on väga hea, kuid seal on midagi😭 Teie, poisid, lisate minu mängud, mitmikmäng ja palju muud. Aga 😭Ma tahan mängu ---> Like One Block, Live in a iland, Live in Nether, Live in Flat world. Nii et palun lisage need asjad SELLE NIMETUS = väljakutsed. Palun.... Lisage see 😭😭 ...... AGA ma mängisin seda, see on väga tore mäng Laadige mäng TÄNA alla või ma tapan teid
Nii et ma sattusin mängu ja sain teada, et olin jaganud oma konto kohta PALJU teavet. Ma arvan, et see on sellepärast, et see on ainult mobiilis. Mul oli see ipadis, kuid ipad lakkas töötamast, kuna mu sõber kukkus selle maha. Nii et laadisin selle siit alla ja see juhtus. Kuid see on väga hea mäng mobiilis, kui te ei pea PALJU teavet jagama.
Hea mäng, kuid miks on vaja kõik minimängude kaardid alla laadida?!. See maksab nii palju MB, et ma ei saa seda alla laadida. Nii et palun kõik minimängude kaardid peaksid olema tasuta. Ma annan kindlasti 5 tärni.
See on väga halb mängulaadne meisterdamine ja ehitamine oli väga hämmastav mäng, mille alla laadite meisterdamine ja ehitamine, mitte see mäng
see oli hea, kuid kui mitte, siis on see natuke hiline, kuigi unikaalne lülitage äratus kell
Kas teile meeldivad ehitusmängud? RealmCraft on teie jaoks! Liivakasti ehitamise ja meisterdamise mäng protseduuriliselt loodud lõpmatu maailmaga. Ehitage ja hävitage kõike ja igal pool, avastage maailma, koguge ressursse, tehke jõurelvi, ehitage varjualuseid ja maju, ehitage mõisaplokke ning osalege võitluses ohtlike vastastega – kasutage ellujäämislaevade eeliseid. Blokeerige võrgus mitme mängijaga käsitöö või seiklusliivakasti simulaator – kõike seda saab mängida tasuta. Ehitage minimaailm 3D, kaevandage käsitööd, koguge erinevaid
Olen seda nautinud seni, kuni mu ellujäämisrežiimis olev maailm tardus ja enam ei lae. See on väga kurb, mul pole isegi telefoniga probleeme.
Reklaamid hõivavad 1/4 ekraanist ja te ei saa reklaamidega midagi peale hakata. Peate nendega mängima ja te ei saa teha seda, mida soovite.
See on väga sõltuvust tekitav mäng, meeldib see,,,,,, Ok, viimane värskendusrakendus hangub pidevalt ja siis ilmub rakendus, mis ei reageeri. Palun paranda see
Mudiu äge aga isegi karu mõõgaaga ei sa tappa ja see skorpion ajab kogu aeg mind taga.Ja mis see roheline asi on mis on suur?Kas dinosaurus?
Ei ole eriti hea
Square Bird ミニゲーム hlh
Parem kui minecraft Sellegipoolest peate mängule lisama kõik mitme mängijaga komponendid, sealhulgas ellujäämisrežiimi, et teie allalaadimised ja meie lõbu suureneksid.
Omg, see on nii hiline iga kord, kui proovin plokki kustutada, kustutaksin veel 3 ja nahk on nii igav, et oleks tore, kui meil oleks vähemalt teiste hulgast valida, ja ma vihkan seda, kui rakendused teevad alati ainult poisse või tüdrukuid. ja seal oli nii palju reklaame ja pärast 3-minutilist mängimist viis see mind selle valge ekraani juurde, poisid, kes seda mängivad, vaadake positiivseid ja kriitilisi arvustusi, kriitilised arvustused aitavad, ärge seda rakendust alla laadige, niikuinii kustutate selle varsti
Oih, see mäng on liiga palju reklaame ja liiga realistlik, siis parandage see mäng miniplokiga käsitööna ja ma tahan, et te muudaksite jagatud juhtimist, et seda oleks nii raske kasutada: (Kui selle parandate, annan teile 5 tärni
Suurepärane mäng, meeldib graafika ja kõik, aga ma soovin, et mitme mängijaga ja minimängurežiimides oleks vestluskast, see pole mitme mängijaga mäng ilma vestluskastita ja ma soovin LAN-i.
Minu kolmas armastus 😘😘😍😍😍. Tervitan teid selle mängu tegemise eest. Mängisin seda mängu 2019. aastal. See on praegu 2021. aasta parim ellujäämismäng. Hea töö arendajad Jätkake samamoodi.
Suurepärane mäng. Mulle meeldib mängida, sest see on nii lõõgastav. Üks asi, mida ma aga aru ei saa, on see, kuidas sa hobuse selga saad? Mängu avamisel on raskusi... Hiljuti külmub laadimisekraani pesa. PALUN PARANDAGE. Kui sa seda teed, lähen tagasi 5 tärni juurde