Post by esunpokirchba on Feb 19, 2022 14:50:31 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Hill Climb Racing ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Hill Climb Racing IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ další gold hack ▞▞▞
▞▞▞ Hill Climb Racing 2022 version ▞▞▞
Moc velké kopce mám auto vylepšený na max,a nevyjede to
Tato hra má tolik PROBLÉMŮ. Budu na zemi, pak převrátím auto a nechám mě zemřít těsně před dokončením hry.
Vynikající hra, hrají pravidelně již 5.rokem
Lia
Super kravinka :-D bratránek to teď vedle mě hraje
Monster Legends रणनीति uzbm
Přišel jsem si tuto hru přeinstalovat z nostalgie a je to smutný pohled. V dnešní době je milion reklam a stejný duch a osobnost jako HCR už neexistuje, stala se z toho zastaralá, smutná hra. Přál bych si, aby se vrátili k formuli, ale to se nikdy nestane. 2 hvězdičky
Takový líný řidič 😩😩😩😩😩😩jen spím, dokud se nestane nehoda
Po aktualizaci odebrali zábavu a přidali reklamy...vtipné je, že se vás ptají, jestli vám přizpůsobené reklamy nejdou, a i když odmítnete, přesto se vám reklamy zobrazí.😂😂
Moc děkuji za nejlepší hru, která zabaví na krátké časy.
Jeto moc pomalu
Celkim dobrý
Nejde mi stáhnout!
Dávám jen tři hvězdy hra je to dobrá ale na brawl stars ani na clash roale nemá
ヒルクライムレース(Hill Climb Racing) レース skt
Je to velmi zábavná hra, ale její ovládání je velmi špatné, prosím změňte ji jinak, zatřetí je dobrá hra.
Celkem dobrá hra ale je to pro malé děti (stahujte)
Drahé kontejnery dávají neustále jen mince. Poslední přerušující doplňky způsobily, že hra byla příliš otravná. Je smutné ukončit hraní po mnoha letech pokroku. Ztratili jste věc, která hráče nutila jít a jít. Přesto děkuji!
Po aktualizaci hodně padá.
Hill Climb Racing (2012) ; Žánr: Závodní ; Vývojář: Fingersoft ; Vydavatel: Fingersoft ; Platformy: Android, iOS ; Poškoditelná vozidla:
Je to veselá a barevná hra. Doporučte stáhnout👍
K odemknutí jeviště a vozidla je potřeba příliš mnoho mincí..po týdnu se iam rozhodl tuto hru odinstalovat ..hra je dobrá, ale vyžaduje příliš mnoho trpělivosti..
Není špatné
Mitsubishi Lancer EVO X pro závod do vrchu - Sportovní vozy
Určitě když jste tuto hru nečekali jste že to bude tak dobrý...jinak je to dobrá offline hra a že jste tam nedávno přidali carantulu toho si vážim.jsem rád že nejste ten typ vývojářů, kteří když uvidí že jejich hra má velký úspěch tak se na ní vykašlou,ale pořád do ní přidáváte nové a nové věci 😃😃❤
Hill Climb Racing Jeux de courses kyt
co by bylo lepší je, kdybyste si mohli vybrat barvu vozidla při výrobě svého auta na zakázku, jako jsou tyto barvy bílá, černá nebo hnědá, ale stálo by to 60 drahokamů, buďte při výrobě fingersoft
Dříve to byla zábava, ale teď je tu mnoho reklam a stále mě to vyřazuje ze hry a vrací mě na domovskou obrazovku
Prosím a. Nová aktualizace systému převodovky
UKÁŽE POSTAVU, KTERÁ SI ZVUKEM láme KRK! Podám stížnost, protože moje dítě to bylo právě svědkem kvůli vaší nepřesné klasifikaci! PEGI 3. Obsah her s hodnocením PEGI 3 je považován za vhodný pro všechny věkové skupiny. Hra by neměla obsahovat žádné zvuky nebo obrázky, které by mohly malé děti vyděsit. Velmi mírná forma násilí (v komickém kontextu nebo v dětském prostředí) je přijatelná. Změňte hodnocení HNED! Nechutný!
Na všechny hry, co mají něco společného s cestováním, motocyky a auty, HEJTUJU
Protoze je to furt to same!
Zatím nevím ale zkusím to jak to půjde a pak dodám hvězdy
Je to velmi dobrá hra, baví mě a nejenom že vám udělá představu, že můžeme být používáni v Urdu a vaší rodině, a budete šťastní, že to můžeme udělat znovu
Hill Climb Racing stáhnout zdarma pro iOS (iPhone, iPad): nejnovější verze pro váš telefon nebo tablet na oficiálních webových stránkách.
Tato hra je skutečný odpad, nelíbí se mi, kopce jsou příliš strmé a na úrovni tři to nemůžete projít, pojďte kluci, můžete odvést lepší práci
Prime Peaks je mnohem lepší...tohle je stupidní AF hra...strašné!!! Ani se neobtěžujte ztrácet čas. Plynový pedál občas přestane fungovat. Příliš mnoho reklam. Některé úrovně je záměrně znemožněno projít, bez ohledu na to, jak modernizované je vaše vozidlo. Odinstalování tohoto nesmyslu
Dobré, ale za pár minut přidám r přichází, a proto dávám pouze 2 hvězdičky, takže kluci, je to dobré, ale méně jedna je něco špatného...
Je to klasická hra, i když nyní již vyšla druhá verze. Hra je stále dobrá a hratelná bez přílišných reklam jako ve druhé verzi. Ale zdá se, že synchronizace Google Play nefunguje.
Lllll
Nevím, jestli tato hra skončí nebo ne, protože budu ujet mnoho metrů, aniž bych ji dokončil. Kromě toho je to vzrušující hra
Hill Climb Racing Racen sdv
Hill climb racing#1 - YouTube
Dobrá hra na pobavení
Já jsem se vsázel s kamarádem a vyhrál jsem(jsem na mamky účtě)závorku si nečtěte
Hrál jsem tuto hru před více než 7 lety, miloval jsem ji, otevřel všechny mapy, odemkl všechna auta atd.Před několika měsíci jsem jej musel odinstalovat, ale ujistil jsem se, že jsem jej uložil do cloudu. Jen jsem to přeinstaloval, synchronizoval do cloudu a stále mám vše tak, jak jsem to nechal. Skvělé, nemusím začínat znovu. Miluji tuto hru a nemám žádné stížnosti. Pokud vás reklamy obtěžují, přejděte do režimu letadla, reklamy vám nedávají bonusy, takže je vše v pořádku. Nejlepší postranní rolovací řidičská hra, jakou jsem kdy hrál.
Hill Climb Racing je závodní androidová hra, kterou vydalo Fingersoft. Hill Climb Racing Mod Apk je pokročilá verze původní videohry.
Omrzí také rychle a je to škoda.
Dobře, poslouchejte, naprosto miluji tuto hru, miluji ji... ale chtěl bych, abyste do hry pro vznášedlo vložili vodní mapu/řeku/vodopád a také testovací mapu/plochou mapu pro otestování otáček vašich aut a posílení, které to dává. Pokud můžete dát tyto dvě mapy do hry, určitě vám dám pět hvězdiček😃.
Super skvělá HRA!!!!!
Hill Climb Racing 2 1.35.3 download - Play Hill Climb Racing 2! It's Bigger, It's Better And It's Much Much Funner!? Features: • Vehicles -…
Stará dobrá klasika, co jsem znal s PC. Za me doporucuji
Hra byla donedávna v pohodě. Reklamy jsou nyní běžným místem. Stejně jako všechny ostatní podlidské obchodní modely tvůrců her zdarma. Problémem jsou nyní reklamy HLOUPÝCH elektrických Mustangů. Vypne hru. Nepřejde přes reklamy na elektrický Mustang. Kterou si NIKDO nekoupí nikdo s napůl funkčním mozkem. Pokud to nebude opraveno do týdne, odinstaluji. K čemu jsou výnosy, když vaše hry nikdo nestahuje? Promiňte. ŽÁDNÁ hra, stojí za to BS. Doufám, že to za těch pár dolarů stálo, hlupáci...