Post by esunpokirchba on Feb 19, 2022 14:41:23 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tiledom - Matching Puzzle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tiledom - Matching Puzzle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodun çoxu ▞▞▞
▞▞▞ Tiledom - Matching Puzzle Game 2022 version ▞▞▞
Oyun maraqlı səslənir, lakin zaman keçdikcə pis reklamlar almağa başladım. Reklamları bildirmək üçün heç bir seçim verilmir. Uşaq oyun oynayırsa nə olacaq? Yoxsa oyunu ofisimdə və ya ictimai yerlərdə oynayırdımsa nə olardı? Yalnız bu səbəbdən silindi.
Mən bu oyunu çox sevirəm, çünki çox həyəcanlandıran və asılılıq yaradırdı. Stress forması yaratmamaq üçün şəkillərin çox gözəl təqdimatı.
çox gözəl
Məyusedici, bu göstərilən oyun deyil. Hazırda göstərilən oyunun daha yüksək səviyyədə olacağına ümidim var
Əla oyundu!😘🤗
👍
Tiledom - Matching Puzzle Game Puzzle ayrs
Hər cəhddən sonra 30 saniyəlik reklamlar dəhşətdir
Oyun çökməyə davam edir və ya hətta yüklənmir.
Sizə çoxlu reklam göstərirlər. Sizə oyun oynamağa belə icazə vermirlər.
O, dayanmağa davam edir, buna görə də 1 ulduz... Əks halda əla proqramdır. Zəhmət olmasa səhvi düzəldin :-(
Bu proqram çox maraqlıdır. Düşünürəm ki, bu proqram bizim vaxtımızı keçirmək üçün əladır və bu proqramın ən yaxşı keyfiyyətlərindən biri odur ki, o, Ağılla sadə sözlə oynanılır, bu, beyin və ya bilik oyunudur..😁😁
Bu oyun yaxşıdır, lakin bu oyunda çoxlu reklamlar bunu etməyi dayandırır, çünki mən bu proqramı reklam üçün deyil, əylənmək üçün yükləyirəm, ona görə də zəhmət olmasa, bu reklamı göstərməyi dayandırın.😬😬
Henry Mən oyunu sevirəm, amma növbəti səviyyəyə keçəndə çoxlu reklamlar olur, amma sınayın.
vaxt keçir 📱📱📱 oyunu
Çox kiçik... Gözləri sıxmaq lazımdır. Əks halda çox gözəl
Mən bu oyundan həzz aldım, 300-cü səviyyəyə qədər oynadım. Lakin o, tamamilə uyğun olmayan məzmunlu reklamlar oynamağa başladı. Nəhayət oyunu silməli oldum. Ondan imtina etdiyim üçün üzüldüm.
pisi deyil👍👍
Əla olardı, həm də çoxlu əlavələr. Gözləyin, çaşmışam, bu oyunun özü ola bilər.🤪
Həqiqətən əyləncəli oyun, məni saatlarla məşğul edir
Əgər darıxırsınızsa, yaxşı oyun. Heç bir məqsəd həqiqətən bir şey üçün rəqabət etmək daha yaxşı olmazdı
Əyləncəli və asılılıq yaradan bir neçə reklam olsa da.
Əla oyundur!!!!
Məni əsas ekrana və ya oyunun digər hissəsinə qovdular
Bir çox reklam üçün göstərişlər almağa çalışdığınız zaman bəzən video oynatılmır. Göstərişlər üçün pul ödəmisiniz, onları almayın, o, bağlanır və yenidən başladıqda onları itirirsiniz.
Bu oyunu bəyənsəm də, onu almağı məsləhət görmürəm. Daha heç bir reklam izləmək məcburiyyətində qalmayacağıma inanaraq VIP üçün pul ödədim. Həqiqət budur ki, səviyyələr irəlilədikcə bir səviyyəni başa çatdırmaq üçün bonuslara ehtiyacınız var və onlar yalnız reklamlara baxdığınız zaman mövcuddur. Və bonusları almaq bahadır, çünki hər səviyyəyə birdən çox ehtiyacınız olacaq. Beləliklə, reklamları izləmək çox yorucu olduğu üçün oynamağı dayandırdığım bir nöqtəyə gəldim. Ümumiyyətlə, düşünürəm ki, pulsuz versiyada daha az reklam izləmişəm.
Oyun yaxşı idi, ancaq bir şey oyunu silir, növbəti dəfə 1-dən ayrılmaq istəyirsən
Tiledom - Game Mencocokkan Teka-teki tpu
😘😘🤩💙💙❤❤❤❤💙💟💟💟💟 çox gözəl
Reklamlar azaldılsa, oyun 5 ulduza dəyər.
Çox xoşbəxt olmaq və bu sehrli oyundur ..... Amma bəzi səviyyələri keçmək çox çətindir
Google tərəfindən reklamı bağladım və indi oyunu görə bilmirəm
Oyun çox dəhşətlidir. Reklamlar oyun oynamaqdan daha çox vaxt aparır. Onu ümumiyyətlə quraşdırmayın
Əıa!!!😊😊😊
Uşaq oyunudu
Tiledom - Matching Puzzle Game Łamigłówki lokx
vaxt öldürmək üçün yaxşı oyun
Oyun üçün əlavə yanlışdır. Əlavəyə əsasən oyunu endirdim. Tamamilə fərqli və darıxdırıcı. Qrafika pisdir.
Çox zövqlü keçirmə vaxtı. Taymer yoxdur. Minimum reklamlar. 👍
Blockman Go Arkādes spēles uxnf