(Android/iOS) Clone Armies: Battle Game κωδικοποιεί περισσότερους κρυστάλλους
Feb 19, 2022 14:35:29 GMT -6
Post by esunpokirchba on Feb 19, 2022 14:35:29 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Clone Armies: Battle Game ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Clone Armies: Battle Game IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ κωδικοποιεί περισσότερους κρυστάλλους ▞▞▞
▞▞▞ Clone Armies: Battle Game 2022 version ▞▞▞
Το παιχνίδι σας είναι ΤΡΟΜΕΡΟ, έχω ξεκλειδώσει τη λειτουργία sandbox και όταν έκλεισα το παιχνίδι επανεκκινήθηκε όλο το παιχνίδι, παρακαλώ διορθώστε αυτό το παιχνίδι, χρειάζεται πολλή δουλειά. Επεξεργασία: επίσης, βαρέθηκα αυτό το παιχνίδι, όλη η σκληρή δουλειά μου μόλις εξαφανίστηκε στον αέρα. Είμαι απογοητευμένος
Είναι πολύ δύσκολο στην περιοδεία σε λειτουργία ιστορίας και οι διαδικτυακές μου μάχες είναι πάντα λευκές και μου δίνουν μηδέν μάρκες και δίνουν μόνο μία επιλογή ενός πυροβολητή
Καλό
Clone Armies: Tactical Army Game Akčné izqn
Καλό παίχνι
Πολύ καλό παιχνίδι, αρκετά προκλητικό που είναι αυτό που το κάνει καλό!
Εξαιρετικά αργοί διακομιστές για πολλούς παίκτες! Είναι κυριολεκτικά χάλια!!!!!Χάνω τους περισσότερους πόντους μου για πολλούς παίκτες εξαιτίας αυτών των "Lost The Connection Problems"! Απλά RIP σε λειτουργία για πολλούς παίκτες!
Clone Armies: Battle Game Actie owtp
επαναφέρω τη συνεργασία επαναφέρω την προσαρμογή ήρωα
Το multiplayer είναι τόσο άδικο, όταν ο επιθετικός είναι πρώτος παίρνουν 8 προσπάθειες, αλλά όταν είσαι πρώτος αμυντικός και μετά γίνεις επιθετικός, παίρνεις 6 με 4 προσπάθειες, τόσο άδικο.
Ππαπαπαπ
Όταν ανοίγετε το παιχνίδι, πάντα κολλάει στην οθόνη φόρτωσης και βγαίνει μόνο του, παρακαλώ διορθώστε το
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι αλλά η παλιά έκδοση ήταν καλύτερη. Ωστόσο, έχω να πω μερικά πράγματα. Πρώτα απ 'όλα, τι έγινε με το coop; Μου άρεσε το κοτέτσι. Δεν χρειάζεται να πας πάντα ενάντια στους παίκτες. Δεύτερον, όπως είπα για τους αγώνες, το καταραμένο τζιπ είναι πάρα πολύ καλό. Ο εχθρός μπορεί να περιμένει περίπου 4 γύρους για να έχει το τζιπ και να καταστρέψει εντελώς τις άμυνες μου και εμένα! Έτσι τώρα χάνω τόνους βαθμολογίας και δεν μπορώ να την πάρω πίσω. Όλοι το έχουν! Επίσης, δεν μπορώ να το πάρω ποτέ. Ούτε οι νάρκες δεν το σταματούν! σχεδόν ανίκητος😡
Μου αρέσει η ιδέα ή τα παιχνίδια κλώνων, αλλά είναι κάπως δύσκολο (για μένα) οπότε ναι, αλλά είναι διασκεδαστικό
Γίνεται τόσο δύσκολο τόσο γρήγορα και όλοι πήρα τη λειτουργία sandbox, αλλά σταμάτησε να λειτουργεί, οπότε έπρεπε να το απεγκαταστήσω και μετά το πήρα πίσω.
Οι στρατιώτες δεν πυροβολούν και το multiplayer δεν λειτουργεί.
Magic Rampage Roolipelit vwie
Ήταν υπέροχο αλλά καλά GIANT game RUINING BUG!!!! μετά τον τρίτο κλώνο κάνει bugs καθιστά αδύνατο να παίξει τόοοοο ναι 1 αστέρι παρακαλώ διορθώστε αυτό το σφάλμα(επεξεργασία) JESUS ITS EVAN ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΤΕ B4 ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ ΘΑ ΔΙΟΡΘΩΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΑΛΛΑ ΟΧΙ!!!!!!!! !!!
Πρέπει να διορθωθεί. Ειδικά κοντρόλ!!!είναι καλό σαν ιδέα
Αυτό το παιχνίδι δεν αξίζει τον κόπο, γιατί μετά τα πρώτα επίπεδα γίνεται πολύ δύσκολο και ορισμένοι από τους κλώνους δεν θα γυρίσουν, οπότε απλά χάνετε. Επίσης, θα πρέπει να κάνετε χωρίς κουτί άμμου που θα ενθάρρυνε τους ανθρώπους να συνεχίσουν να παίζουν γιατί θα ήταν εξαιρετικά διασκεδαστικό.
Είναι ένα καλό σύνθετο παιχνίδι που είναι κάπως εύκολο να μάθεις, δεν πληρώνεις για να κερδίσεις, μπορείς να το κάνεις για να κερδίσεις!!!
Το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και αρκετά καλοφτιαγμένο...μέχρι να ξεπεράσετε τα μισά του δρόμου στην εκστρατεία, τότε η ζημιά, οι θέσεις και το επίπεδο του εχθρού τα κάνουν όλα πολύ κουραστικά, μην σε νοιάζει το παιχνίδι πολλών παικτών που δεν το δοκίμασες ποτέ , αν το sandbox ήταν ανοιχτό από την αρχή ή έπαιρνε λιγότερα αστέρια τότε ίσως θα ήθελα περισσότερο το παιχνίδι
Ρε γαμωτο την ******* μου μεσα δεν μου τυχαινουν καλα πραγματα και μου δινει συνεχεια αχρηστες καρτες και οι αλλοι παιρνουν της καλυτερες!!!!! σας παρακαλω δωστε μου και εμενα καλα πραγματα!!!!!!
ρουφήχτηκε άλλη ομάδα μπορεί να πυροβολήσει σε διαφορετικές γραμμές, δεν μπορείτε οι ομάδες να πυροβολήσουν μέσω συμπαγών αντικειμένων
το παιχνίδι είναι υπέροχο, αλλά ο αριθμός των bs είναι ενοχλητικός, καθώς το hit box είναι πραγματικά περίεργο και τα χειριστήρια είναι επιθετικά, όχι η διάταξη ελέγχου αλλά η καθυστέρηση που το έκανε 3 αστέρια για μένα
Μπράβο συνεχίστε ετσι
Λέει για ενημέρωση, αλλά όταν προσπαθώ συνεχίζει να επιστρέφει στο παλιό επανειλημμένα. Είναι ένα καλό παιχνίδι εκτός από αυτό και η απώλεια της κατάταξης με την αποσύνδεση
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο κακό γιατί όταν προσπάθησα να παίξω προκλήσεις το παιχνίδι είπε ότι πρέπει να ενημερώσω όταν έχω ήδη ενημερώσει αυτό το παιχνίδι έχει κάποια σφάλματα που πρέπει να διορθωθούν και το σφάλμα ενημέρωσης πρέπει να διορθωθεί αυτό είναι ένα σφάλμα τώρα και κηρύσσω πόλεμο σε πολέμους κλώνων
Είναι καλό, αλλά γίνεται λίγο βαρετό και μισώ το γεγονός ότι πρέπει είτε να πληρώσετε είτε να περιμένετε μέχρι το τέλος για να αποκτήσετε τη λειτουργία sand box.edit:changed rating.συναντήθηκαν αρκετοί χάκερ που ελέγχουν πολλούς κλώνους ταυτόχρονα, και εκεί βασισμένοι είχαν απεριόριστη χωρητικότητα
Το Clash Royale είναι βιντεοπαιχνίδι στρατηγικής τύπου Card Game, Tower Defence ... Εσύ τοποθετείς skeleton army το οποίο κοστίζει 3 elixir και το νικούν.
Παιχνίδι για έναν παίκτη με σύστημα απαγόρευσης. Μην προσλαμβάνετε αυτούς τους προγραμματιστές επειδή δεν καταλαβαίνετε ότι δεν είναι multiplayer και θέλουν να παίζετε με έναν συγκεκριμένο τρόπο αντί όπως θέλετε.
Φρικτό, μισήστε το παιχνίδι όλοι μαζί, η ιστορία είναι πολύ δύσκολη και αν δεν έχετε καλά χαρτιά σε πολλούς παίκτες δεν μπορείτε να κάνετε τίποτα, σας συνιστώ να μην χάνετε το χρόνο σας σε αυτό το παιχνίδι.
Το παιχνίδι είναι το καλύτερο που έχω παίξει ποτέ, αλλά οι κόκκινοι κλώνοι επιπέδου 1 έχουν την ταχύτητα ενός κλώνου επιπέδου 9, παρακαλώ διορθώστε το
Αυτό το παιχνίδι είναι πραγματικά διασκεδαστικό, αλλά ένα πράγμα μπορείτε να βάλετε τις μαύρες σφαίρες μαύρες. το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό τα επίπεδα είναι δύσκολα αλλά και πάλι διασκεδαστικά. κάντε τα επίπεδα να μην είναι σκληρά ευχαριστώ
Πλατφόρμα. PS4, PC, Xbox, iOS, Android, Switch. Δημιουργήστε τώρα! Διαδικτυακοί χρήστες: 8. Τρέχει ... Πλατφόρμα. PC, ANDROID, IOS. FOLLOW US.
Είναι φοβερό, αλλά φτιάξτε sandbox για να μην χρειάζεται να το πάρετε (νομίζω ότι ήταν 80 αστέρια) ή να πληρώσετε. Κάντε το δωρεάν, ώστε να μπορούμε να κάνουμε μάχες sandbox χωρίς τα αστέρια ή να πληρώσουμε.
Είναι ένα καλό παιχνίδι σε όλα, αλλά το JEEP. Σε multiplayer το στέλνουν spam. Εάν προσπαθήσετε να κάνετε τη ρύθμιση σας για να αντιμετωπίσετε τα Jeep, θα είναι πολύ εύκολο να νικήσετε. Pls Nerf το Jeep. Σαν να του δώσετε λιγότερη υγεία ή να μειώσετε την εμβέλεια, ώστε ο φλογοβόλος να μπορεί να το χτυπήσει πριν το Jeep. Ή ίσως ο καλύτερος τρόπος για να το κάνετε είναι να το κάνετε πιο ακριβό, ώστε οι άνθρωποι να μην μπορούν να χρησιμοποιήσουν ΤΕΣΣΕΡΑ από αυτά σε ένα παιχνίδι!
Πολύ κακό παιχνίδι με πολλές δυσλειτουργίες, σκέφτηκα ότι η ιδέα είναι καλή, αλλά πρώτα διορθώστε τα σφάλματα στη λειτουργία πολλών παικτών, αυτά τα σφάλματα είναι τόσο κακά που δεν μπορείτε να κερδίσετε ούτε ένα παιχνίδι, αν και όλα φαίνονται τέλεια
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, απλά συνεχίστε να έρχονται οι ενημερώσεις. Αυτό το παιχνίδι έχει βγει καλά από ότι ήταν παλιά.
Clone Armies: Battle Game የእንቅስቃሴ ijk
Το παιχνίδι μου έχει επανέλθει στην αρχή, οπότε πρέπει να φτάσω ξανά στο τελικό επίπεδο, παρακαλώ, επαναφέρω το παιχνίδι μου από εκεί που το άφησα, δεν θέλω να τα ξανακάνω όλα. Και υπάρχει ένα πρόβλημα όπου κόλλησα στο επίπεδο 2 στο λειτουργία ιστορίας όπου το παιχνίδι πάγωσε και δεν μπορώ να πατήσω κανένα κουμπί οδηγίες για το πώς να το κάνω αυτό 1 όταν πηγαίνετε στο επίπεδο 2 σκοτώστε όλες τις μονάδες σας 2 . αφήστε το επίπεδο 3. Πατήστε το επίπεδο αλλά μην πηδήξετε επίπεδο 4.. μεταβείτε στο κατάστημα 5.πατήστε το κουμπί πίσω στο tablet σας < n έτσι 2 το κάνετε
Καλό παιχνίδι. Έχει έναν πολύ μοναδικό τρόπο από οποιαδήποτε άλλα παιχνίδια PvP που έχω δει. Ποικιλία χαρακτήρων για να διαλέξετε, διασκεδαστικό παιχνίδι και απλό, το sandbox είναι πραγματικά διασκεδαστικό από πριν. Το μόνο που πιστεύω ότι δεν μου αρέσει σε αυτό το παιχνίδι είναι το Online matchmaking και τα laggy points που δεν θα έπρεπε να συμβαίνουν και είναι κάπως πληρωμένα για να προχωρήσω. Αν και τα ελαττώματα είναι εδώ, εξακολουθεί να είναι ένα καλό παιχνίδι, διασκεδαστικό να παίζεις με φίλους.
Δεν μπορώ να παίξω multiplayer γιατί το παιχνίδι λέει ότι δεν μπορούσα να συνδεθώ με τον διακομιστή