Post by esunpokirchba on Feb 19, 2022 14:20:29 GMT -6
------------------------------------------
▶▶▶▶ Play Together ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Play Together IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodira mnogo novca ▞▞▞
▞▞▞ Play Together 2022 version ▞▞▞
Otvorim aplikaciju i ona se ruši. Prijavim se i igra se učita oko 80% i onda se ruši. Deinstalirao sam, ponovno instalirao itd. Čini se da ne mogu natjerati da radi kako treba.
Stumble Guys: Multiplayer Royale Ação umzv
Tako fora
Stvarno cool igra, ovdje sam upoznao puno kul ljudi i općenito je zabavno ukrašavati, ići u ribolov ili igrati mini igrice. Jedna stvar ipak: mislim da je nagrada za zadatak za seljane jako mala, često vam treba više vremena nego samo otići uloviti nekoliko riba za prodaju. Rekao bih da je to samo radi trofeja, ali osim toga nemamo razloga da ih dovršimo jer je nagrada tako niska, bilo bi lijepo dodati nešto oko toga!
Ova igra je tako zabavna jer nije tako teško za podizanje razine, trebate samo obaviti zadatak i tako je dobra da je ocjenjujem 5 jer mi se sviđa, volim je igrati jer imam toliko prijatelja zabavljam se sa svojim prijateljima, ali ja propustio sam offline nikad više na mreži, ali u redu je. stekao sam novog prijatelja zapravo mi se sviđa da govore tagaloški jer ne govorim. engleski puno želim da ima dobro ažuriranje hehe (: nasmiješi me zbog mojih prijatelja, ali nekoga tako smiješnog pa sam smijeh
Play Together Jednoduché hry xxiq
Lijepe igrice ali dajem 1 zvjezdicu jer kad zabunom kliknemo nazad pa ova igra krene od početka 🙄 i U beskonačnom tornju kad dođemo do vrha padaju mi ne sviđaju mi se druge vise ne Badu okok malo loše 😡😡
Ne mogu čak ni igrati zbog lošeg poslužitelja, red čekanja je rekao da je preostalo 1 sat, ali to znači da morate otvarati aplikaciju 1 sat uzastopno, ako je isključite i vratite se nakon 1 sata, poništiće red i frustrirajuće kao pakao. Sada ću samo ostaviti ocjenu i izbrisati igru
Sjajna igra, ali za preuzimanje ažuriranja potrebno je mnogo. Mozes li dodati opciju da jaje bude "nevaliljivo" pri kupnji, a ono ostane jaje i to je to?
Igra je bila savršena. Ali reklame su najgore. Ne može se preskočiti ili zatvoriti, uvijek zaglavi tako da mogu nastaviti igru.
Ova igra je dovoljno loša jer je greška toliko loša da ću te ubiti ako se ne riješiš ulice je PUNA, a ekran treperi i kad pokušaš pozvati prijatelja ne možeš, piše YOU CANT TELEPORT Fix to ILI DRUGO
Dobra je igra i uživam igrati je, ali ponekad se jednostavno sruši bez razloga.
Igra je dobra, ali danas kada sam se počeo prijavljivati stalno dobivam istu poruku da se ne mogu prijaviti na svoj račun. Ispravite to, i možete li dodati još artikala u trgovinu?
Meni je ova igrica super
Ova igra je stvarno dobra. Jedna od najboljih igrica koje sam igrao, ali ima nekih problema. 1. Uvijek zaostaje. možda zbog male veličine igre. 2. U nekom trenutku, ne mogu se vratiti u svoju kuću i kaže 'Ne mogu pronaći kuću' i vrati se na trg. 3. Jedini način da to riješim je da moram deinstalirati pa ga ponovno instalirati. To se događa već mnogo puta. Nadam se da HAEGIN Corp može riješiti ove probleme jer je ova igra stvarno dobra. samo treba neka nadogradnja i u redu je.
Ova igra je super, ali ima toliko skupih stvari i ne mogu je kupiti! 😟. Stoga tražim od proizvođača igre da stvari učini jeftinim 😐
Volim mini igrice i kućne ljubimce
Play Together Casual games upw
Buggy, uopće mi ne dopušta da idem kući, kaže da je područje puno i da će mi odgovoriti u glavni grad ispod karte ili u zgradu
Uf zašto nije lako nabaviti legendarnu ribu izbrisat ću ovu igru ako mi nisi dao krunu axolotl 😠😠😠😠
Ovo je najbolja igra koju sam ikada vidio, ali cijene odjeće ili vihicala su jako visoke😔i ne možemo dati poklone po svom izboru kao što je odjeća za koju kupujemo koju možemo pokloniti, učinite nešto za to 😊
Ova igra je potpuna katastrofa, mislim da mi se sviđa, ali je iritantno Morao sam je izbrisati i vratiti se, ali pogodite što sam ponovno stvorio svoj avatar i upisao sam svoje staro korisničko ime u prijatelju za pretraživanje i onda je prikazao moj stari Avatar tako da postoji je velika greška koju mrzim
Ne sviđa mi se baš jer mi ova igra ne dopušta ulazak u igru, samo na ekranu koji provjerava moj identitet klečim i tražim Haegina da to riješi kako bih mogao ući u igru, nisam već mjesec dana!
Hahaha, dobro, ali popravi ovu igru pls Kad igram ovu igru zašto je učitavanje dugo, hvala
Pre dobra igrica
Dobro
Dajem 5 zvijezda 🌟
Ova igra je zabavna, ali kada želim gledati reklame da bih dobio više novca, pojavile bi se neprikladne reklame.
Jako dobro!!! U posljednje vrijeme imaju puno održavanja i ažuriranja, ali igra je tako dobra!
Play Together Boshqalar ryt
Play Together Pro příležitostné hráče xstj
Moja kći obožava ovu igricu ali zgrožen sam kako si potpuno isključio servere radi stalnog održavanja zbog povećanja broja igrača i kad se kasnije ulogiraš zahtijevaju čak i više vremena nego što su rekli? Sigurno vaš IT odjel može procijeniti koliko će dugo trajati nadogradnja? Također sada imate sustav čekanja koji se resetira ako se osvježite i ako vas igra izbaci, morate ponovno čekati cijeli sat?. ODVRATNO kako se ponašate prema svojim igračima 😠🤬
Stvarno volim ovu igru, ali neke stvari su stvarno loše poput vrlo skupih stvari i Mini igrice koje je jako teško osvojiti samo poboljšajte svoju igru i tada ćete dobiti 5 zvjezdica!
Ja 💜 ovu igricu igram je 2 godine, zabavna je, ali namirnice su preskupe da postoje ljubimci ptica bilo bi super
Igra je dobra
volim ljubav. Volite svoju igru ali zar ne možemo dozvoliti da ljudi prolaze kroz druge ljude 😕 i možemo li imati niže cijene artikala 🤔
Molimo popravite igru kako bi manje zaostajala, ne mogu podnijeti kada je previše zaostala i dajte joj manji kapacitet, nadam se da će izdavač igre haegin ispuniti moju želju
Igra je dobra, ali zašto su svi predmeti tako skupi, pa čak i tako teški za pecanje